Sottolestelle

Sottolestelle este un producator italian de biscuiti si alte produse de panificatie certificate ecologic cu o experienta de peste 29 ani in domeniul alimentar.

Biscuiții Sottolestelle au următoarele specificații:

 Produsi intr-o fabrica exclusiv BIO in care nu se foloseste LAPTE si OU!

  • Certificati FARA GLUTEN & VEGAN

  • Fara urme de LAPTE si OU

  • Biscuiți fără adaos de zahăr cu ingrediente certificate ecologic

  • Îndulcitorii sănătoși (sucuri de fructe, sirop de orez, maltitol)

  • 100% Bio/Organic/Ecologic

  • Fara conservanti

  • Fara arome de gust si culoare

  • Echipamente de producție și ambalare complet automatizate

  • Câteva tipuri de cereale (grâu întreg, speltă, ovăz, secară)

despre noi…

Mâncare organică și autentică la dispoziția tuturor

Visul nostru de a pune la dispoziția tuturor mâncăruri organice autentice ne-a convins să începem brutăria tradițională în 1998 pentru a transforma materiile prime în produse de panificație.

Crearea noului brand

În 2005 a fost proiectat noul brand Sottolestelle. De asemenea, am deschis o nouă brutărie organică dedicată, în care nu au fost folosite ouă, lapte și produse lactate pentru a asigura absența totală a alergenilor, care sunt cauza multor intoleranțe și alergii.

Biscuiți Sottolestelle se impart in doua categorii

 

 

 

Biscuiti FARA GLUTEN

 BIO, VEGAN,   FARA ZAHAR adaugat, FARA LAPTE, FARA OUA, FARA MARGARINA,  FARA ULEI DE PALMIER.

Produs intr-o fabrica care NU foloseste LAPTE si OU.


 

 

Biscuiti VEGAN

BIO,  FARA ZAHAR adaugat, FARA LAPTE, FARA OUA, FARA MARGARINA,  FARA ULEI DE PALMIER.

Produs intr-o fabrica care NU foloseste LAPTE si OU.

.