Sottolestelle

Sottolestelle este un producator italian de biscuiti si alte produse de panificatie certificate ecologic cu o experienta de peste 29 ani in domeniul alimentar.

Biscuiții Sottolestelle au următoarele specificații:

 Produsi intr-o fabrica exclusiv BIO in care nu se foloseste LAPTE si OU!

  • Certificati FARA GLUTEN & VEGAN

  • Fara urme de LAPTE si OU

  • Biscuiți fără adaos de zahăr cu ingrediente certificate ecologic

  • Îndulcitorii sănătoși (sucuri de fructe, sirop de orez, maltitol)

  • 100% Bio/Organic/Ecologic

  • Fara conservanti

  • Fara arome de gust si culoare

  • Echipamente de producție și ambalare complet automatizate

  • Câteva tipuri de cereale (grâu întreg, speltă, ovăz, secară)

despre noi…

Mâncare organică și autentică la dispoziția tuturor

Visul nostru de a pune la dispoziția tuturor mâncăruri organice autentice ne-a convins să începem brutăria tradițională în 1998 pentru a transforma materiile prime în produse de panificație.

Crearea noului brand

În 2005 a fost proiectat noul brand Sottolestelle. De asemenea, am deschis o nouă brutărie organică dedicată, în care nu au fost folosite ouă, lapte și produse lactate pentru a asigura absența totală a alergenilor, care sunt cauza multor intoleranțe și alergii.

Biscuiți Sottolestelle se impart in doua categorii

 

 

 

Biscuiti FARA GLUTEN & BIO

FARA GLUTEN, VEGAN,  FARA ZAHAR adaugat, FARA LAPTE, FARA OUA, FARA MARGARINA,  FARA ULEI DE PALMIER.

Produs intr-o fabrica care NU foloseste LAPTE si OU.


 

 

Biscuiti VEGAN & BIO

VEGAN,  FARA ZAHAR adaugat, FARA LAPTE, FARA OUA, FARA MARGARINA,  FARA ULEI DE PALMIER.

Produs intr-o fabrica care NU foloseste LAPTE si OU.

.