Dry Fruits Transilvania

A fost înființată în luna mai a anului 2015, din pasiunea și dorința întregii noastre familii de a creea produse 100 % naturale românești care să satisfacă cerintele și nevoile consumatorilor din întreaga țară și din străinătate.

Activitatea de bază a firmei este prelucrarea miezului de nucă.

Miezul de nuca oferit de DRY FRUITS TRANSILVANIA provine din livezi traditionale (nuci crezcuti razleti) , care nu au fost tratati sau fertilizati cu produse interzise si care nu sunt cultivate folosind echipamente sau tehnici de productie intensive.

In plus aceste livezi conserva , in cele mai multe cazuri, soiuri autohtone vechi de pomi fructiferi, care contrituie un genofond cultural ancenstral, periclitat.


Nucile au fost asociate dintotdeauna cu intelectul datorita formei asemanatoare cu cea a creierului. Dar cu toti stim ca miezul de nuca contine multi nutrienti, antioxidanti si vitamine esentiale pentru o buna functionare a organismului.

Inca din copilarie auzim ca nuca este importanta, ba pentru creier, ba pentru inima, ba pentru sanatate in general, ba contine grasimi bune. Mai degraba suntem obisnuiti sa o intalnim in cozonac, in baclavale, in prajituri, pe masa bunicilor nostri si nu o privim ca pe un aliment „cool”. Ea este mereu la indemana, se poate procura oricand din piata si poate de aceea generatiile tinere nu ii acorda importanta cuvenita si nu o au inclusa in alimentatia curenta.

Nuca nu este doar buna, ci foarte buna pentru a ne intretine sanatatea inca de la varste fragede. Este important sa constientizam aceasta informatie si sa introducem nuca sub orice forma posibila si atractiva in alimentatia zilnica a copiilor nostri dar si a noastra – chiar si in cazul in care urmam o dieta.

Beneficiile ei sunt infinit mai mari decat faptul ca am depasi un numar de calorii indicat de o anumita cura de slabire.