Cocoa

Despre Cocoa…

COCOA ciocolata RAW-VEGAN este fabricata direct din boabe de cacao presate la rece „Bean-to-Bar” proces care ofera o retentie de neegalat in ciocolata a beneficiilor pe care boabele de cacao le au.

Ciocolata COCOA nu contine lapte, este ideală pentru veganii și toți fanii de ciocolată cu intoleranța la produsele lactate.

Gama noastră este 100% organică/bio/eco, contine o compoziție pură de cacao, superfoods și ingrediente naturale din agricultura ecologică. Ciocolata noastra sanatoasa este fara zahar rafinat , fara soia si fara gluten. Avem toleranță zero pentru agenți de umplere, materiale de umplutură și alte „nasties” care adaugă greutate și înșelăciune.

Ne dedicam gama noastra atent selectionata tuturor iubitorilor si cunoscatorilor de ciocolata, constienti de stilul de viata sanatos.

De ce ciocolata noastra Bio RAW-VEGAN Cocoa?

Ciocolata te face gras…Ciocolata provoaca distrugerea dintilor… Ciocolata este rea pentru tine, pentru că … Am auzit-o probabil de multe ori în multe moduri diferite …
De unde provin aceste avertismente? Cel mai probabil din cauza faptului că ciocolatele tradiționale au o mulțime de ingrediente care nu sunt atât de bune pentru tine.

Zahărul alb rafinat folosit pentru îndulcirea ciocolatelor tradiționale este una dintre cele mai nocive substanțe din corpul nostru. Pulberile din lapte, amidonul și emulgatorii adăugați la masa de cacao sunt pline de substanțe artificiale, care umple volumele și fac din ciocolata tradițională ieftină să producă. Agenții aromatizanți și agenții de stimulare sunt un subiect bine cunoscut și larg … Sunt doar substanțe chimice folosite pentru a ne înșela simțurile. Inseamna ca toti iubitorii de ciocolata trebuie sa aleaga intre sanatate si preferintele lor?

Nu! COCOA ciocolata bruta abordeaza exact aceasta dilema. 

Comparativ cu ciocolata tradiționale, ciocolata brută este o lume cu totul diferită, pe care o prezentăm în felul nostru.

Să începem cu câteva informații despre cacao. Cacao este o sursă enormă de beneficii pentru sănătate și un medicament profund pe care oamenii de știință și cercetătorii încearcă să-l descopere. În ultimii ani, a apărut o mulțime de științe, care demonstrează că cacao și alimentele produse din acesta – cum ar fi ciocolata – posedă beneficii extraordinare, imbogatitoare de viață și combatere a bolilor. În special, cacao întărește în mod semnificativ sistemul nostru cardiovascular, ajutând la reducerea riscurilor de atac de cord sau accident vascular cerebral, precum și hipertensiune arterială. Unele cercetări sugerează că cacao poate reduce riscul de cancer, iar consumul său regulat este asociat cu scăderea cognitivă mai lentă la o vârstă înaintată.

Ciocolata brută COCOA este făcută exact cu scopul de a aduce toate aceaste beneficii produselor finite. Procesul nostru de fabricare se bazează pe boabele de cacao brute care sunt presate la rece, printr-un proces de măcinare si prelucrare a boabelor la temperaturi scăzute (<45 ° C), de peste 60 de ore. Această metodă menține enzimele vii în cacao și asigură o conservare optimă a tuturor antioxidanților valoroși și a polifenolilor.

Magneziul este cea mai importantă componentă, care ajută la depășirea efectelor negative ale stresului. Fosforul, cunoscut și ca agent de frumusețe, vindecă pielea, părul și unghiile. Antioxidanții prezenți în cacao întârzie procesul de îmbătrânire și ne întăresc sistemul imunitar. Ele contribuie, de asemenea, la îmbunătățirea stării noastre de spirit și la creșterea concentrației.

Importăm cele mai exacte și exigente boabe de cacao, cum ar fi Criollo și Trinitario, cultivate în Peru și Ecuador.

Celelalte ingrediente pe care le folosim în ciocolata noastră sunt:

Bourbon vanilie: Un antioxidant excelent care sporește combaterea radicalilor liberi. Este, de asemenea, un antidepresiv; aroma sa dulce poate ajuta la calmarea nervilor spulberați. Componentele uleiului de vanilie au o influență benefică și asupra stimulării stării noastre de spirit. Datorită proprietăților sale tonice, hidratante și înmuiere, este de asemenea utilizat în industria cosmetică. Nu-i de mirare că vanilia se folosește atât de mult în produsele noastre!

Zaharul din flori de cocos:  Secretul nostru dulce, sanatos direct din Indonezia. Are indice glicemic extrem de scăzut de 35 și înlocuiește zaharul rafinat dăunător.

Sare: Numai Hymalayan. Cea mai pură și mai naturală sare de pe pământ, care conține toate cele 84 de minerale și elemente pe care le are corpul dumneavoastră.

Și asta nu este ce contine ciocolata noastră. Vă oferim fie în forma sa pură (tablete clasice, bomboane sau de lapte de cocos), fie într-o varietate de combinații cu selecții personalizate de superfoods, inclusiv fructe super-sănătoase acai, boabe goji, dude, fructe physalis, smochine, fructe.

Există o gamă largă de produse care se potrivesc gustului și preferințelor individuale pe care le oferim cu mândrie consumatorilor noștri. Cu o trăsătură comună – 100% organic, brut și bun pentru tine