Belkorn

Bio House Concept SRL este unic distribuitor pentru biscuitii Belkorn in Romania.

Daca esti interesat sa devii partenerul nostru sau sa afli mai multe informatii despre conditiile de colaborare nu ezita sa ne contactezi.


Belkorn este primul producător de biscuiți certificati ecologic pentru copii și bebelusi în Europa.

Belkorn, cunoscută sub numele de Biokorn până în 2014, este o companie din Belgia, a cărei origine se află într-o brutărie de pâine ecologica.

Din 1965, Belkorn coace biscuiți sănătoși și delicioși, luând ce e mai bun din natură respectând mediul.

Desi se afla la a treia generatie, proprietari Belkorn si-au pastrat respectul față de rețetele tradiționale . Familia are grija sa imbine respectul pentru traditie cu liniile moderne de productie si ambalare, asa cum este cerut de nevoile actuale de eficienta si de cerintele stricte de siguranta alimentara.

Principiile Belkorn

Respectul pentru oameni și natura. Belkorn coace biscuiți cu mare grijă pentru calitate, mediu și oameni. Se pare că este o simplă filozofie, dar în societatea de astăzi nu este întotdeauna atât de ușor de menținut.

Belkorn a rămas neclintit fata de valorile și filozofia de bază timp de trei generații. Pasionați de biscuiții sănătoși, crearea și coacerea biscuiților organici este natura și pasiunea noastră.

Biscuiți fara zahar adaugat Belkorn

De la început, Belkorn a folosit ingrediente de calitate preparate într-un mod natural pentru a coace biscuiți cu un gust deosebit care nu conțin conservanți, arome artificiale sau coloranți. Belkorn nu utilizează ulei de palmier.

Belkorn folosește numai ulei de semințe din plante (floarea-soarelui și cacao). Se folosesc si semințele de Chia, care sunt bogate în acizi grași Omega-3 și conțin calciu, fosfor și potasiu.

Folosind ingrediente nerafinate, biscuiții de la Belkorn sunt bogați în fibre și minerale, iar toate elementele nutriționale importante sunt reținute in biscuit .

Calitatea organică este una dintre pietrele de temelie ale companiei. Biscuiții organici ai companiei Belkorn poartă eticheta oficială UE ecologică, o garanție a autenticității organice .

Gama BisKids certificata ecologic este impartita in 2 categorii: Biscuiti BEBE certificati de la 6 luni si  Biscuiti pentru copii certificati de la 36 luni .

Incepand cu ianuarie 2022, Belkorn isi schimba ambalajele, logo BisKids, unele gramaje, retete dar si codurile de bare EAN.


Biscuiti Activa (fara zahar adaugat)

Belkorn produce, de asemenea, biscuiți sănătoși fără adaos de zahăr cu un continut scazut de zaharuri pentru oricine are nevoie  să-și limiteze aportul de zahăr.

Belkorn coace biscuiții cu zahăr adăugat în proporție de 0% folosind ingrediente de origine naturală.

Belkorn folosește de asemenea fibre și maltitol pentru a înlocui zahărul.

Maltitolul se obține din grâu și, prin urmare, are o origine naturală. Cu toate acestea, ca ingredient, maltitolul nu este autorizat să poarte eticheta ecologică.

Făcând acest lucru, Belkorn ajută la reducerea defrișărilor la nivel mondial și la protejarea planetei noastre.